Gresskar er en god og sunn grønnsak, og den har mange ernæringsfordeler, blant annet er den rik på fiber og antioksidanter, den fremmer fordøyelsen, støtter immunsystemet, er en kilde til betakarotener og virker betennelsesdempende.
INGREDIENSER
Villsvinskulder (45%), villsvinskank, sild, gresskar (5%), søtpotet, kokte kyllingegg, eple (4%), fiskeolje, animalsk fett, frukto-oligosakkarider, kondroitinsulfat, glukosamin, vitaminer, mineraler.
YTTERLIGERE INFORMASJON
Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin A 4000IU; Vitamin D3 400IU; Vitamin E 130mg; Kolinklorid 400mg; Sink (sinkkelat av hydroksyanalog av metionin): 36mg; Mangan (mangankelat av hydroksyanalog av metionin): 6,8mg; Jern [Jern(II)-chelat av glycinhydrat]: 16,8mg; Kobber (kobberkelat av hydroksyanalog av metionin): 2,9 mg; Selen (selenisert gjær inaktivert): 0,00242mg; DL-metionin, teknisk ren 1000mg; Taurin 500mg; L-karnitin 50mg.
ANALYTISKE BESTANDDELER
Fuktighet 75,00%; råprotein 12,00%; råfett 5,00%; råfibre 1,00%; råaske 1,80 %.
ENERGINIVÅ
EM Kcal/Kg 1079 – Mj/Kg 4,51